Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Restaurant

Prezentare

STEAUA APELOR RESTAURANT 3 stele – cu o capacitate de minim. 200 locuri, restaurantul prezinta salonul principal la parter, un mezanin, o terasa exterioara,

Bucataria este pregatita sa ofere clientilor o varietate de delicii culinare specifice deltei precum si alte specialitati romanesti si internationale.

SALONUL STEAUA APELOR-SALON MULTIFUNCTIONAL – cu o capacitate de cca. 220 locuri si 300 m.p. la parter si 150 m.p. la mezanin, salonul ofera ambianta ideala pentru evenimente organizate – cocktailuri, receptii, simpozioane,intalniri etc.

Sala 
prezinta toate dotarile necesare – TV, retroproiector, flipchart, sistem audio, wireless, etc. Terasa de la etaj a salonului ofera o frumoasa priveliste catre Delta care te invita sa o vizitezi.

*In locatiile mai sus mentionate va puteti bucura de clipe de neuitat alaturi de cei dragi la evenimente precum: nunti; revederi; petreceri aniversare. botezuri

Cuplurile care vor sa iasa din tipar sunt binevenite sa isi oficieze cununia religioasa sau botezul care in ,,Capela Sf. Ilie” din incinta complexului STEAUA APELOR , unica locatie cu capela in aer liber din zona Tulcea, o locatie cu adevarat speciala.

Galerie foto

Rezerva acum
sau suna la
0723.278.192


sau rezerva prin